Apparaten en accessoires
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
502 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soul Food
80 recepten
Duitsland
Duitsland