Butter-Paneer-Masala
TM6 TM5

Butter-Paneer-Masala

4.4 (110 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 Knoblauchzehen
  • 30 g Butter, in Stücken
  • 150 g Zwiebeln, halbiert
  • 20 g Ingwer, frisch, gerieben
  • 800 g passierte Tomaten, aus der Dose
  • 30 g Mandeln, gehobelt
  • 2 EL Bockshornkleeblätter, getrocknet
  • ½ TL Zimt
  • ¼ TL Nelken, gemahlen
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 30 g Honig, flüssig
  • 1 ½ TL Salz
  • 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • 100 g Sahne
  • 400 g Paneer, in Stücken (2 x 3 cm), siehe Tipp

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1707 kJ / 408 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
24 g
Verzadigd vet
12 g
Vezels
6.5 g
Natrium
1280 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r762577