Apparaten en accessoires
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
25 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Aprikosen getrocknet, entsteint, davon 1 gehackt2
-
Orange unbehandelt, ¼ TL Schale fein abgerieben, Orange in Scheiben1
-
Salz2 TL
-
Curry2 TL
-
Putenbrust am Stück500 g
-
Wasser1700 g
-
Zitronensaft30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
178 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
336 kJ /
80 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soul Food
80 recepten
Duitsland
Duitsland