Apparaten en accessoires
Caprese-Baguette
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Wasser250 g
-
frische Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten370 g
-
Salz1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Tomaten mittelgroß2
-
Mozzarella abgetropft125 g
-
Basilikum-Pesto (siehe Tipp)80 g
-
Basilikum abgezupft1 Bund
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
818 mg
Eiwitten
22 g
Calorieën
2021 kJ /
483 kcal
Vetten
9 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soul Food
80 recepten
Duitsland
Duitsland