Apparaten en accessoires
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
-
2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
-
4 pizzichi di sale
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500 g di acqua
-
200 g di carote pelate e a bastoncini (4-5 cm)
-
200 g di carote viola pelate e a bastoncini (4-5 cm)
-
2 pizzichi di timo secco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
997.3 mg
Eiwitten
26.8 g
Calorieën
971.3 kJ /
232.3 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
7.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Marzo 2022
31 recepten
Italië
Italië