Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux