Apparaten en accessoires
Chapati sin gluten
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 porciones
Ingrediënten
-
20 g de harina de amaranto
-
30 g de leche en polvo
-
5 g de goma xantana
-
2 cdas de aceite de girasol
-
10 g de levadura seca
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
1 ½ cdita de sal
-
150 g de agua
-
manteca vegetal para barnizar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
688.5 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
401.3 kJ /
95.9 kcal
Vetten
6.9 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Panadería sin gluten
12 recepten
Mexico
Mexico