Apparaten en accessoires
Baguette sin gluten
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
2 porciones
Ingrediënten
-
60 g de harina de amaranto
-
1 cdita de psyllium
-
1 cdita de sal
-
11 g de levadura seca
-
1 cdita de azúcar
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 huevo
-
200 g de agua
-
1 cdita de goma xantana (4 g)
-
fécula de maíz para enharinar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
1411.5 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
774.7 kJ /
185.2 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
28.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Panadería sin gluten
12 recepten
Mexico
Mexico