Apparaten en accessoires
Terrine de fígados e carne picada
Voorbereiding. 5min
Totaal 13u.
6 unidades
Ingrediënten
-
fígados de aves250 g
-
brandy50 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
tomilho seco1 c. sopa de
-
pão duro cortado em pedaços pequenos100 g
-
leite50 g
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
salsa15 g
-
ovos2
-
carne de novilho picada130 g
-
carne de porco picada130 g
-
banha300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
557.8 mg
Eiwitten
19.6 g
Calorieën
2875.5 kJ /
687.3 kcal
Vetten
59.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
23.2 g
Koolhydraten
11.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Natal
11 recepten
Portugal
Portugal