Apparaten en accessoires
Kirsch-Bowle
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Kirschen entsteint (siehe Tipp)400 g
-
brauner Zucker100 g
-
Limette unbehandelt, geviertelt, entkernt1
-
Kirschsaft600 g
-
Sekt (0,75 l), kalt1 Flasche
-
Weißwein, trocken (0,75 l), kalt1 Flasche
-
Zitronenmelisse½ Bund
-
Orange, unbehandelt in dünnen Scheiben1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
20 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
1194 kJ /
285 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MMMHH... Sommer!
19 recepten
Duitsland
Duitsland