Compatibele versies
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La compotée à la banane et le caramel
- 4 bananes bien mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à soupe d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g. tiède
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- ½ c. à café de fleur de sel
- le jus d'un citron jaune
Le cake
- 3 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
- 170 g de beurre doux, fondu
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de sel
- 1 gousse de vanille, égrainée
La crème montée à la vanille
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 30 g de sucre glace
- 125 g de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2372.1 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 388.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r756066