Apparaten en accessoires
Polpettine alla zucca
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
4 porzioni
Ingrediënten
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
300 g di polpa di zucca (vedere consigli)
-
300 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
-
1 uovo
-
200 g di pangrattato
-
olio per frittura q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
846.5 mg
Eiwitten
16.1 g
Calorieën
1481.3 kJ /
354 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
55.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buoni da paura
10 recepten
Italië
Italië
Halloween
57 recepten
Italië
Italië