Apparaten en accessoires
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
24 unidades
Ingrediënten
-
400 - 500 g de calabacín con piel
-
300 g de salmón fresco sin piel ni espinas (en dados de 2x2 cm)
-
20 g de aceite de oliva
-
50 g de vino blanco
-
½ pastilla de caldo de pescado
-
½ cucharadita de ras el hanout
-
100 g de nata
-
pétalos de sal negros
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Natrium
10.8 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
219 kJ /
52 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Restaurante Cincuenta
10 recepten
Spanje
Spanje