Apparaten en accessoires
Romige courgettensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
375.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
390.8 kJ /
93.4 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux