Apparaten en accessoires
Terrine de carnes com ginja
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u. 30min
10 doses
Ingrediënten
-
bacon cortado em fatias300 g
-
salsa só as folhas3 pés de
-
carne de porco picada450 g
-
carne de frango picada300 g
-
natas, min. 30% de gordura150 g
-
ketchup1 c. sopa de
-
brandy40 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta preta1 - 2 pitadas de
-
pistácio s/ casca e c/ sal30 g
-
ginja40 g
-
peito de pato s/ pele fumado, cortado em fatias (1-2 mm aprox.)200 g
-
pimento morrone250 g
-
peito de frango s/ pele cortado em fatias (5 mm aprox.)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
404 mg
Eiwitten
26.7 g
Calorieën
1866.2 kJ /
446 kcal
Vetten
34.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
4.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
15 recepten
Portugal
Portugal