Apparaten en accessoires
Massa com atum e brócolos no forno
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 doses
Ingrediënten
-
água2000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa curta, seca (penne, rigatone, etc.)320 g
-
brócolos cortados em pequenos floretes250 g
-
salsa só as folhas5 pés de
-
queijo Gruyère cortado em pedaços (3 cm aprox.)60 g
-
filetes de anchova, em óleo escorridos4
-
alho2 dentes de
-
azeite30 g
-
leite500 g
-
pimenta preta2 pitadas de
-
farinha40 g
-
atum em lata, em óleo escorrido250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1487.4 mg
Eiwitten
41.5 g
Calorieën
2941 kJ /
702.9 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
80.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
15 recepten
Portugal
Portugal