Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g dried chickpeas
- water, for soaking chickpeas
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ bunch fresh coriander, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¼ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving
- ¾ tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch chilli powder, any type
- 1 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 30 g breadcrumbs (see tip)
- 40 g sesame seeds
- 40 g nigella seeds
- 40 g olive oil
- 200 g mixed peppers, cut in strips (5 mm x 5 cm)
-
10
g yellow curry paste
of red curry paste - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g coconut milk
-
1 - 2
pinches sugar
of coconut sugar, to taste - ¼ tsp ground black pepper
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade -
vegetable oil, for frying
of sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3099 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752004