Apparaten en accessoires
Mediterrane visschotel
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
8958.3 mg
Eiwitten
83.5 g
Calorieën
2719.6 kJ /
650 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux