Apparaten en accessoires
Dinkel-Buchweizen-Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
15 Scheiben
Ingrediënten
-
Dinkel400 g
-
Buchweizen50 g
-
Wasser500 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Leinsamen50 g
-
Sesam75 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Haferflocken, zart und etwas mehr zum Ausstreuen und Bestreuen50 g
-
Salz1 TL
-
Essig10 g
-
Butter zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
158 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
442 kJ /
106 kcal
Vetten
4 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rock deinen Ofen!
20 recepten
Duitsland
Duitsland