Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinatknödel
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, in Stücken (2 cm)
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Stängel Petersilie, frisch, abgezupft
- 60 g Butter
- 130 g Milch
- 250 g Brotwürfel (2–3 cm)
- 150 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 40 g Mehl
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Tomatenragout
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 10 g Tomatenpüree
- 1 TL Zucker
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- 100 g Wasser
- 250 g Cherry-Tomaten
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Basilikum, frisch, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2760 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r747388