Compatibele versies
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de carne de cordero lechal, sin nervios, en dados de 3-4 cm salpimentados
- ½ - 1 pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
- ½ - 1 pimiento amarillo en trozos de 3-4 cm
- ½ - 1 cebolla roja en cuartos (separadas las capas)
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 30 g de zumo de limón
Pan a la plancha
- 350 g de harina de trigo
- 250 g de yogur natural
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
Salsa de queso
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco
- 1 cucharada de miel
- 1 cucharadita de salsa inglesa
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 8 - 10 tallos de cebollino picado
Terminación y montaje
- 2 - 3 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2599 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 36.5 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 631.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r737684