Apparaten en accessoires
Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
20 g de beurre
-
250 g de fromage blanc nature
-
20 g de sucre en poudre
-
1 c. à café d'extrait de vanille
-
1 œuf
-
20 g de farine
-
50 g de raisins secs
-
6 - 8 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
-
sucre glace pour la finition
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
187 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
1001.7 kJ /
238.7 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
31.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® et moi n°33
47 recepten
Frankrijk
Frankrijk