Apparaten en accessoires
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Birnen reif3 - 4
-
Bio-Zitrone1
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)3
-
Kokosöl, zum EinfettenRapsöl zum Einfetten
-
Salz1 Prise
-
Schlagobers150 g
-
Butter weich, in Stücken75 g
-
Feinkristallzucker100 g
-
Vanillezucker10 g
-
Weichweizengrieß75 g
-
Magertopfen500 g
-
Preiselbeerkompott6 - 8 EL
-
Mandelblättchen2 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
630 mg
Eiwitten
26 g
Calorieën
3002 kJ /
718 kcal
Vetten
37 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
21 g
Koolhydraten
76 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Rockstar Alex
5 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk