Apparaten en accessoires
Chicken Pad Thai
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (optioneel) to garnish
-
lime cut into wedges1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
778.6 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
2214 kJ /
529.2 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
56.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of East Asia
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten