Apparaten en accessoires
Gelado de chocolate picante com xarope de whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 20min
10 doses
Ingrediënten
Gelado de chocolate
-
açúcar150 g
-
piripíri1
-
chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços100 g
-
gemas de ovo8
-
cacau em pó s/ açúcar40 g
-
leite620 g
-
sal¼ c. chá de
-
natas, min. 30% de gordura620 g
Xarope de whisky
-
whisky (Jack Daniel's, Jim Beam, etc.) (ver dica)120 g
-
açúcar100 g
-
água20 g
-
30 g melxarope de ácer (optioneel)30 g
-
sal2 - 3 pitadas de
-
canela em pó2 pitadas de
-
extrato de baunilha½ c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
146.6 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
2027.4 kJ /
484.6 kcal
Vetten
32.7 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
19.3 g
Koolhydraten
37.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gelados
20 recepten
Portugal
Portugal