Spinazieknoedels in tomatenragout
TM6 TM5

Spinazieknoedels in tomatenragout

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Spinazieknoedels

  • 200 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, in stukken (2 cm)
  • 70 g uien, gehalveerd
  • 5 stengels verse peterselie, enkel de bladeren
  • 60 g boter
  • 130 g melk
  • 250 g oudbakken witbrood, in blokjes
  • 150 g mozzarella, in blokjes (1 cm)
  • 40 g bloem
  • 3 eieren
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen nootmuskaat

Tomatenragout

  • 100 g uien, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 20 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
  • 400 g gehakte tomaten, uit blik
  • 10 g tomatenpuree
  • 1 tl suiker
  • ½ tl gedroogde tijm
  • ½ tl zout, en iets meer om af te kruiden
  • 100 g water
  • 250 g kerstomaten
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 tl verse basilicum, fijngehakt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2760 kJ / 656 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
34 g
Vezels
6.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r732477