Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
TM6

Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa

4.8 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Espárragos y patatas

  • 1000 - 1500 g de espárragos blancos frescos
    of 1000 - 1500 g de espárragos verdes frescos
  • 1100 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 700 g de patatas de guarnición
    of 600 g de patatas

Salsa holandesa

  • 20 - 40 g de agua
  • 10 - 20 g de zumo de limón
  • 175 - 350 g de mantequilla
  • 4 - 8 yemas de huevo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Voeding
per 1 ración
Calorieën
2919 kJ / 698 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r729620