Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)
TM6 TM5

Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Frolla senza glutine

  • 50 g di anacardi non salati
  • 100 g di riso
  • 50 g di amido di mais
  • 100 g di farina di mais
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie

Terminare la preparazione

  • 50 g di zucchero di canna
  • 600 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • gelato alla crema, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1482.5 kJ / 354.4 kcal
Eiwitten
4.9 g
Koolhydraten
53.5 g
Vetten
14.9 g
Verzadigd vet
6.5 g
Vezels
1.9 g
Natrium
20.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r729546