Apparaten en accessoires
Esparguete à carbonara
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão cortado em pedaços40 g
-
queijo pecorino (optioneel) cortado em pedaços30 g
-
150 g bacon em cubos, em cubos (ver dica)guanciale em cubos (ver dica)150 g
-
azeite15 g
-
água1200 g
-
sal mais q.b. p/ temperar½ c. chá de
-
esparguete350 g
-
pimenta preta3 pitadas de
-
ovos4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
756.9 mg
Eiwitten
23.2 g
Calorieën
2540.7 kJ /
607.2 kcal
Vetten
26.6 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
66.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontem. Hoje. Sempre.
50 recepten
Portugal
Portugal