Compatibele versies
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 240 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 400 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Polpette in salsa piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchio di aglio
- 125 g di carne trita di manzo
- 125 g di carne trita di maiale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pane raffermo, tagliato a pezzi, ammollato in 40 g di latte e strizzato
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
peperoncino piccante rosso, fresco
of 1 peperoncino secco - 20 g di cipolla
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika dolce
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di origano secco
-
150
g di scamorza affumicata o dolce, tagliata a fette (7-8 mm)
of 150 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm) - 80 g di peperoni misti arrostiti, tagliati a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1755.8 kJ / 419.6 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 533 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r729249