Apparaten en accessoires
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 Portionen
Ingrediënten
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)2
-
Rinderhackfleisch250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Wasser200 g
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Paprika edelsüß1 EL
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Salz1 TL
-
Chili, gemahlen½ TL
-
Crème fraîche30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1326 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
2778 kJ /
664 kcal
Vetten
38 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ich koch uns was!
17 recepten
Duitsland
Duitsland