Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef, broken into pieces
of 16 oz beef, freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
of 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
of 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms, sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
of 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil, to fry
- Italian parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2703 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1606 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r723891