Apparaten en accessoires
Bramboračka se sušenými houbami
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porce
Ingrediënten
-
50 gramů celeru na čtvrtky
-
50 gramů mrkve na čtvrtky
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů másla
-
400 gramů brambor na malé kostky
-
20 gramů hříbků, sušených
-
1 čajová lžička sušené majoránky
-
1 kostka zeleninového bujónu
-
1 čajovou lžičku soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1200 gramů vody
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porci
Eiwitten
4 g
Calorieën
737 kJ /
176 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Co rádi vaříme
30 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Podzimní polévky
11 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Polévková hvězda
10 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Servírováno na Cookidoo®
10 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Spoléháme na domácí kuchyni - Manifesto
32 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepten
Tsjechië
Tsjechië
Výběr porcí
244 recepten
Tsjechië
Tsjechië