Apparaten en accessoires
Guiso de carne etíope (Zighinì)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 raciones
Ingrediënten
-
200 g de cebolla en cuartos
-
2 dientes de ajo
-
40 g de aceite
-
400 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en dados de 2 cm400 g de falda de ternera en dados de 2 cm
-
2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
-
250 g de tomate triturado en conserva
-
1 cucharadita azúcar
-
1 cucharadita colmada sal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
554.8 mg
Eiwitten
23.3 g
Calorieën
1689.3 kJ /
403.8 kcal
Vetten
27.5 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 152
51 recepten
Spanje
Spanje