Compatibele versies
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di prezzemolo
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di nocciole
- ¼ spicchio di aglio senz'anima
- 40 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate gambi e foglie, lavati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Farro perlato
- 300 g di farro perlato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 550 g di acqua
Sugo di pomodorini e gamberi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 8 - 10 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1852.5 kJ / 442.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 501.2 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r719628