Compatibele versies
Menú: Crema de espárragos al eneldo y hamburguesas de pollo con verduras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de patata en dados de 1-2 cm
- 100 g de cebolla en trozos
- 500 g de pechuga de pollo sin piel, en trozos de 2-3 cm
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 3 - 5 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 500 g de espárragos verdes en trozos (sin la parte leñosa)
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de pimienta molida
- 150 g de zanahoria en bastones de 1x3 cm
- 150 g de espinacas troceadas congeladas
-
3
ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
of ½ cucharadita de eneldo seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1710 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1022.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716986