Compatibele versies
Menù: Polpettone ripieno di spinaci, patate e crostata ai frutti di bosco (Bimby Friend)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpettone ripieno di spinaci e patate croccanti
- 20 g di pane integrale raffermo
-
1
rametto di menta fresca, le foglioline
of 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 80 g di verdure miste (carota e cipolla) a pezzi
- 400 g di carne trita mista (maiale e manzo)
- 2 uova
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di scamorza a fette sottili
- 30 g di spinaci baby freschi
- 500 g di patate, pelate e tagliate a bastoncino
- 700 g di acqua
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 di tuorli
- 80 - 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 35 - 40 g di farina tipo 00
- 5 - 10 g di amido di mais (maizena)
- 300 g di frutti di bosco, misti, freschi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5719.2 kJ / 1367 kcal
- Eiwitten
- 60.2 g
- Koolhydraten
- 143.6 g
- Vetten
- 65.2 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 912.4 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r716263