Apparaten en accessoires
Trinxat de col
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 raciones
Ingrediënten
-
700 g de repollo sin el tronco, en trozos regulares de aprox. 5 cm
-
150 g de panceta de cerdo sin corteza cortada en tiras de 1x1x5 cm (es importante respetar estas medidas)
-
60 g de aceite de oliva
-
2 - 3 dientes de ajo
-
100 g de agua
-
½ - 1 cucharadita de sal
-
500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
-
200 g de butifarra negra
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
708.8 mg
Eiwitten
15.5 g
Calorieën
2686.5 kJ /
642.1 kcal
Vetten
50.8 g
Vezels
7.2 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
32.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cataluña
7 recepten
Spanje
Spanje