Apparaten en accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux