Apparaten en accessoires
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
Voorbereiding. 30min
Totaal 16u. 45min
1 unidad
Ingrediënten
Masa madre de centeno
-
260 g de agua
-
20 g de pie de masa de centeno
-
200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
-
50 g de pan rallado
-
100 g de agua
Masa principal
-
1 cucharadita de aceite para engrasar
-
80 g de agua fría
-
200 g de harina de fuerza
-
150 g de harina integral de centeno
-
2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
-
2 - 3 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
-
10 g de aceite
-
2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidad
Natrium
6314.3 mg
Eiwitten
70.2 g
Calorieën
9680 kJ /
2313 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
49.9 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
453.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Masa madre - La esencia del pan
67 recepten
Spanje
Spanje