Apparaten en accessoires
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
10 unidades
Ingrediënten
Gelatina de anís
-
2 hojas de gelatina
-
10 - 12 cerezas
-
100 g de agua
-
100 g de licor de anís
-
cubitos de hielo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 unidades
Natrium
6.3 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
739.8 kJ /
177 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 151
37 recepten
Spanje
Spanje