Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano

4.7 (285 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g di Emmental a pezzi (3 cm)
  • 30 g di burro a pezzi
  • 400 g di cipolle bianche a fettine
  • 40 g di farina tipo 00
  • 700 g di brodo vegetale bollente
    of 700 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 fette di pane tostate

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2248 kJ / 537 kcal
Eiwitten
20.5 g
Koolhydraten
32.9 g
Vetten
36.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70734