Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
TM6 TM5

Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre

4.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 cm de gingembre frais, pelé et coupé en huit
  • 1 mangue, coupée en fines lamelles
  • 4 portions de dos de cabillaud
  • 8 grosses crevettes crues, décortiquées
  • 4 gousses de vanille, coupées en deux dans la longueur
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1000 g d'eau
  • 180 g de riz
  • pousses d'alfalfa

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1662 kJ / 392 kcal
Eiwitten
39 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r706870