Apparaten en accessoires
Torta di mele e nocciole
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
10 porzioni
Ingrediënten
-
200 g farina + q.b. per infarinare
-
350 g di mele golden o renette, sbucciate e a fette
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza e il succo
-
200 g zucchero
-
50 g di nocciole sgusciate
-
3 uova
-
1 vasetto di yogurt naturale (125 g)
-
70 g di margarina + q.b. per ungere
-
1 pizzico sale
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
13.1 g
Calorieën
1519 kJ /
363 kcal
Vetten
16.3 g
Koolhydraten
47.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Torte di casa
60 recepten
Italië
Italië