Apparaten en accessoires
Dinkel-Roggen-Landbrot
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
15 Scheiben
Ingrediënten
-
Buttermilch500 g
-
Wasser50 g
-
Honig1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Roggenmehl Type 1150250 g
-
Dinkel-Vollkornmehl150 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Salz3 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
19 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
739 kJ /
177 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rock deinen Ofen!
24 recepten
Duitsland
Duitsland