Apparaten en accessoires
Dinkel-Sauerteigbrot
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 20u.
20 Scheiben
Ingrediënten
Roggensauerteig
-
Wasser lauwarm260 g
-
Anstellgut (Roggensauerteig)20 g
-
Roggenmehl Type 1150200 g
Quellstück
-
Paniermehl25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser90 g
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten280 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Schmalz1 TL
-
Öl zum Einfetten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
250 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
382 kJ /
91 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Das Backbuch
128 recepten
Duitsland
Duitsland