Lamb fillets with pink peppercorn sauce
TM6 TM5

Lamb fillets with pink peppercorn sauce

4.2 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
  • 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
  • ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
  • 2 tsp pink peppercorns
  • 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
  • 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
  • 1 carrot, cut into matchsticks
  • 1 tbsp whiskey
  • 1 tsp cornflour
  • 60 g pouring (whipping) cream

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1830.8 kJ / 435.8 kcal
Eiwitten
29 g
Koolhydraten
12.8 g
Vetten
29.3 g
Verzadigd vet
14.8 g
Vezels
3.8 g
Natrium
316 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70561