Compatibele versies
Pizza pełnoziarnista z owocami i kremem orzechowo-kakaowym
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
-
70
g sera ricotta, pokrojonego na 1,5 cm kawałki
of 70 g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na 1,5 cm kawałki
Ciasto
- 180 g wody
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 200 g mąki pszennej pełnoziarnistej, typ 1850
- 100 g białej mąki orkiszowej (patrz wskazówka)
- 20 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- ½ łyżeczki soli
Pizza
- 120 g masła orzechowego, przygotowanego w TM
- 15 g kakao
-
80 - 100
g napoju migdałowego, niesłodzonego (patrz wskazówka)
of 80 - 100 g chudego mleka - 10 - 20 g miodu, płynnego
- 10 g oleju kokosowego, płynnego
- mąka orkiszowa, do oprószenia blatu
- 1 banan, dojrzały (100-110 g), pokrojony w plasterki
-
2 - 3
truskawki, świeże
of 2 łyżki malin, świeżych - 1 łyżka jagód goji, suszonych (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1865 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 360.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r705559