Apparaten en accessoires
Cebola recheada com abóbora e alecrim
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão cortado em pedaços80 g
-
dente de alho1
-
alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer2 pés de
-
azeite mais q.b. p/ untar20 g
-
cebolas inteiras, s/ casca (125 g cada aprox.)6
-
abóbora cortada em cubos (2-3 cm aprox.)250 g
-
água200 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta preta2 pitadas de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
0.6 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
637.3 kJ /
152.3 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
16.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Momentos de partilha
15 recepten
Portugal
Portugal