Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Travers de porc sauce barbecue
TM6

Travers de porc sauce barbecue

5.0 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

La sauce barbecue

  • 3 gousses d'ail
  • 20 g d'huile de colza
  • 250 g de concassé de tomates
  • 120 g d'eau
  • 90 g de vinaigre de vin blanc
  • 70 g de cassonade
  • 70 g de moutarde
  • 30 g de sauce Worcestershire
  • 1 - 1 ½ c. à café de piment en poudre
  • 2 c. à soupe de paprika en poudre
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 1 c. à café de sel

Les travers de porc

  • 700 g de travers de porc, coupés en morceaux (3 x 10 cm) (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de gingembre frais, coupé en tranches de 2 mm
  • 400 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • huile de colza, pour la cuisson

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4148 kJ / 991 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
32 g
Vetten
76 g
Verzadigd vet
20 g
Vezels
6.4 g
Natrium
1591 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r696792